Plastic surgery gone wrong

Creative

image-5.jpg

Olen aina ollut suuri fantasia ja kauhuelokuvien ystävä ja haaveillut osaavani itse toteuttaa näitä meikkejä. 2014 kymmenvuotis kauneusmeikki urani kunniaksi päätin lisäkouluttautua. Opiskelin tehostemaskeerausta Los Angelesissa Cinema Makeup Schoolissa. Olen todella kiitollinen huikeille opettajilleni jotka auttoivat minua tässä meikissä! Kiitos: Shannon Shea, Louis Kiss, Michael Spatola and Lee Joyner.

Meikissä käytetty vaahtolateksi lisäosa.

I´ve always been a big fan of fantasy and horror movies and dreamed of creating such makeup looks myself. In 2014 to celebrate my ten year anniversary in beauty makeup I decided to take a the leap. I went to study special FX makeup artistry in Los Angeles Cinema Makeup School. I am truly grateful to my amazing teachers who helped to realize this look! Thank you Shannon Shea, Louis Kiss, Michael Spatola and Lee Joyner.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s