Making of Jenni Vartiainen “Junat ja Naiset” Music video

Work Diary

janat ja naiset1 junat ja naiset 2 junat ja naiset junat ja naiset3_MG_0203

IMG_2623

 

Yksi ihanimmista ja ikimuistoisimmista kuvauksista on Jenni Vartiaisen musiikkivideon kuvaukset Junat ja Naiset taianomaisessa Islannissa. Haastavaksi sen kuitenkin teki jokapäiväinen kylmä tihkusade kuten kuvasta näkyy, hiukset eivät montaa sekunttia pysyneet siistinä kun tuuli ja sade muokkasi ihan oman kampauksen. Hauskaksi päivät kuitenkin teki mieletön kuvaus tiimi:  Ohjaaja/Tuottaja/Käsikirjoittaja Pekka Hara, Kuvaaja Elli Casata, Style Carla Ahonius + Jenni Vartiainen, pukusuunnittelija Katri Niskanen, Making of kuvat + promokuvat Nana ja Juhana Simelius

One of my most beloved and memorable video shoot session must be the singer Jenni Vartiainen’s music video “Junat ja Naiset” in magical Iceland. The real challenge, as can be seen from the picture was the drizzling freezing rain. The hair wouldn’t stay put for long, as the wind and the rain were busy giving her a style of their own. Real joy however was the professional team of amazing people; Director/Producer/Scriptwriter Pekka Hara, camera Elli Casata, Style Carla Ahonius + Jenni Vartiainen, Designer Katri Niskanen, Photographe still + promo shots Nana ja Juhana Simelius.

MUAH; Piia Harriet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s