Monster

Creative

 

image-7.jpg

valmis.mörkö2

valmis.mörkö

Tässä kouluni lopputyö. Nautin tämän hahmon tekemisestä todella paljon. Erityisesti veistämisosuudesta, tämä osuus kesti noin viikon verran. Muutama epätoivoinenkin hetki matkalla koettiin kun väkersin kaulan pienet näppylät yksi kerrallaan, eikä nämä edes onnistuneet ensimmäisellä kerralla! Sitkeä työ palkittiin ja oli ihana nähdä miten kaikki vaiheet nitoutuu yhteen ja Monsteri heräsi eloon.

Kiitos mahtavaville opettajajilleni Kris Kobzinalle ja Michael Spatola

Here is my school diploma work. I really enjoyed crafting this character. Particularly the sculpting phase, which took about a week to complete. There were a few desperate moments too, as I had to fiddle with the small warts on the neck. Making them one by one and yet it took a second attempt to be fully successful! The tough work was rewarded in the end and it was wonderful to see all the steps weaving together bringing the monster to life.

Thank you my awesome teachers: Kris Kobzina and Michael Spatola

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s