Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Pure Retinol Eye Mask

Beauty

Shiseido

Yksi tämän hetkisistä suosikkituotteistani ihonhoidossa ovat Shiseidon silmänympärysnaamiot ( paketissa 12 kpl ) Vaikuttavana aineena ovat retinoli ja C-vitamiini. Tuote sopii käytettäväksi juuri ennen meikkiä, sillä se kosteuttaa, kiinteyttää, pehmentää ja tuo valoa tummille silmän alusille. Naamio toimii hyvin myös ennen nukkumaan menoa, milloin ei tarvitse varoa auringonvaloa, jolla on retinolin hoitavaa vaikutusta heikentävä taipumus. Päiväkäytössä suojaa iho vielä aurinkosuojaa sisältävällä silmänympärysvoiteella jotta vaikutus jatkuisi.

Retinol eli A-vitamiini tutkitusti vähentää juonteita ja lisää ihon kimmoisuutta. C-vitamiini parantaa ihon kollageenituotantoa ja säätelee ihon melaniinituotantoa.

Naamiolappu levitetään silmän alapuolelle pakkauksen mukana tulevan ohjeistuksen mukaan 15 minuuttiksi. Hyvänä vinkkinä kollegalta: naamion voi käyttää myös suunympärysiholla!

 

One of my favorite products at the moment is Shiseido´s Eye Mask. The active ingredients are retinol and vitamin C. It´s perfect before putting on your makeup, since it moisturizes, tones, softens and smooths while bringing light to those dark circles. The mask also works wonders before going to bed, when you don´t have to worry about the harm sunlight doe to the healing power of retinol. When exposed to the sun, use an eye-contour cream containing SPF in order to keep the mask effective even after taking it off.

Retinol or vitamin A has been proven to minimize the appearance of fine lines and to add elasticity to the skin.

The patch is put on for 15 minutes according to the instructions on the packaging. A colleague of mine also told me it also works perfectly for the area around your mouth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s