Tidningen Mums “Death Becomes Her”

Work Diary

mums.santeri

mumskengät

mumsvesajpgTidningen Mums on ruotsalainen lehti missä yhdistyvät taide, musiikki ja muoti. Tässä numerossa aiheena oli kuolema. Rankkaa aihetta oli mielenkiintoista käsitellä eri näkökulmista ja höystää ripauksella mustaa huumoria. Kuolema pukee häntä kertoo sisarusten välisestä kateudesta. Valmiit kuvat voit käydä katsomassa portfolio osuudesta tai Tidningen Mumsin sivuilta.

Luodinreikä on muotoiltu 3rd degree:stä ja väritetty alkoholi liuotteisilla väreillä : Monstrous Makeup Manual by Mike Spatola Life and Death paleteilla. Verenä on käytetty Ben Nye TB Thick blood ja Kryolan 4022 Special Blood Dark.

Upea kuvaustiimi sisältää: Kuvaaja Paavo Lehtonen, blogi kuvat Paavo Lehtonen ja Piia Hiltunen, tyyli Vesa Kemppainen, mallit Anu ja Kirsi / Brand, Santeri Koivisto, hiukset Mikko Vainio, meikki Piia Hiltunen, meikkaajan assistentti Mia Rikbeg, kengät ja asusteet Boutique Kaarina K.

 

Tidningen Mums is a Swedish magazine that combines art, music and fashion. The theme for this issue was death. It was interesting to treat such a difficult subject for various angles and to add a touch of black humour. “Death becomes her” is about the rivalry between the three siblings. You can see the editorial in my portfolio section or on Tidningen Mums website.

The bullet wound is molded out of 3rd Degree and colored with alcohol-soluble paint: Monstrous Makeup by Mike Spatola, life and death palettes. For the blood I used Ben Nye TB Thick Blood and Kryolan 4022 Special Blood Dark.

The Amazing team included: Photographer Paavo Lehtonen, backstage pictures Paavo Lehtonen and Piia Hiltunen, stylist Vesa Kemppainen, models Anu ja Kirsi / Brand, Santeri Koivisto, hair Mikko Vainio, makeup Piia Hiltunen, makeup assistant Mia Rikbeg, shoes and accessories Boutique Kaarina K.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s