Eyebrow Colors

Makeup

tuotteet1

Kulmakarvoista minulla olisi niin paljon asiaa että tästä tekstistä tulisi vaikka yksi pieni kirja. Keskityn kuitenkin tässä jutussa ainoastaan sävyjen valintaan. Lupaan myöhemmin havainnollistaa kulmakarvojen meikkaamisen step-by-step kuvien kautta. Olen työssäni hieman pilkunviilaja mitä kulmakarvoihin tulee! Rakastan hyvin luonnollisia kulmakarvoja, mutta tiedän, että kaikille niitä ei ole suotu, onneksi  meikillä saa tehtyä paljon.

I have so much to say about eyebrows that I could almost write a book about them, but in this post I will only concentrate on the choosing right colors. I´ll do another post later on with a step-by-step tutorial on how to achieve perfect eyebrows. I´m quite the perfectionist concerning brows. I love very natural brows, but I know we weren´t all blessed with them. Thankfully make-up can do wonders.

eyebrows.uusin

Tässä ovat meikkipakkini käytetyimmät sävyt:

Here are the most used shades in my make-up kit:

  1. Mac Eye Brows Fling
  2. Dior Powder Eyebrow Pencil 433 Ash Blonde
  3. Chanel Sculpting Eyebrow Pencil 10 
  4. Chanel Sculpting Eyebrow Pencil 20 
  5. Chanel Sculpting Eyebrow Pencil 40 
  6. Chanel Sculpting Eyebrow Pencil 60

Eyebrow.colors

Kulmakynän sävy valitaan yleensä hiusten ja oman kulmakarvan sävyn mukaan. Yleisin virhe on valita liian lämmin tai punertava sävy, nämä sävyt sopivat ainoastaan punahiuksisille ja hunajablondeille. Sävy kannattaa valita mieluummin omaa kulmakarvaa astetta vaaleampana, näin vältyt hurjilta ylilyönneiltä! Poikkeuksia kuitenkin on, kuten aina meikkaamisessa. Vaaleille hiuksille voi hyvin sopia myös tummat kulmakarvat tästä hyvänä esimerkkinä Cara Delevingne ja Madonna.

The shade of your eyebrow pencil should be chosen to match with the color of your hair and your eyebrows. The most common mistake  is to choose a shade that is too warm or too red. Usually these colors are only suitable for redheads or honey blondes. You should always choose a shade that is lighter than your own brows in order to avoid overdoing it. Of course there are exceptions to every rule, in this case I´m thinking of Cara Delevingne or Madonna.

anastasia

Anastasia Beverly Hills Brow Pro Palette, jolla saa luotua minkäväriset kulmakarvat tahansa. Paletin sävyt saa onneksi myös yksittaisissä pakkauksissa, Brow Powder Duo.

Kenelle:

Tuuheat kulmakarvat: Voit hyvin valita kulmakynän tai puuterimaisen kulmakarva värin, harjaa kulmakarvat muotoon apunakäyttäen puhdasta ripsiväriharjaa ja hiuslakkaa.

Ohuet kulmakarvat: Valitse molemmat tuotteet, kulmakynä jolla voit piirtää lisää karvoja sekä täyttää aukkoja. Lopuksi pehmennä ja kiinnitä puuterimaisella värillä.

 

Anastasia Beverly Hills Brow Pro Palette can create any kind of eyebrows. You can also buy the colors separately in Brow Powder Duos.

Thick brows: you can choose a powdery brow color or brow pencil, use a clean mascara brush sprayed with hairspray to keep them in place.

Thin brows: use both products. First draw brows thicker with a pencil and then soften and fix with a powdery color.

One thought on “Eyebrow Colors

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s