My Little Pony Hair

Hair

Flow festivaali on tänä viikonloppuna Helsingissä ja sen kunniaksi päätin toteuttaa pitkään mielessäni olleen My Little Pony hiusvärjäyksen. Olen pitkään ollut uskollinen pastellinvaaleapunaisille hiuksille, mihin luulen aina muiden sävykokeilujen jälkeen palaavani. Suoravärit onneksi haalistuvat ( ja valitettavasti ) hyvin helposti, joten on helppo vaihdella hiusten sävyä useastikin 🙂

Suoraväri on poispeseytyvä väri, ilman hapetetta jolloin väri kiinnittyy ainostaan hiuksen pinnalle suomukerroksen päälle. Näin ollen se ei vahingoita hiusta ollenkaan.

This weekend it´s time for Flow festival in Helsinki again. I decided to create a look that had been on my mind for a long for occasion: My Little Pony Hair. For long I´ve been loyal to a shade of pastel pink and I think I´ll be going back to it again and again after experimenting with other colors. Thankfully ( and unfortunately ) direct dyes fade very easily, so it´s easy to keep changing colors very often. 🙂

Direct dyes are temporary dyes that don´t contain oxidizing agents. This means that the color only sticks to the surface of the hair on the cuticle and does not damage the hair at all.

Pow´r

IDHair Pow´r värisarja sisältää 5 ihanaa sävyä, sekä pastelizerin, joka muuttaa sävyistä tarvittaessa pastellisia tai yksinään taittaa ei toivottuja lämpimiä sävyjä. Itse olen ihastunut varsinkin tähän pastelliseen liilaan sävyyn, Lavender.

IDHair Pow´r range containts 5 lovely shades and the Pastelizer, that turns any color into a pastel shade or tones down a color that is too warm. My favorite is the pastel lilac, called Lavender.

colormask

KC Professional Color Mask Paint on myös suoraväri jossa, 8 intensiivistä shokkiväriä ja 3 pastelliväriä.

KC Professional Color Mask Paint is another range of direct dyes that contains 8 intensive shades and 3 pastel shades.

värikartta

Suoravärit ovat helppokäyttöisiä.  Hyvänä nyrkkisääntönä on että, väristä tulee juuri sen värinen mitä massa, jos omat hiuksesi on tarpeeksi vaaleat. Omissa hiuksissani oli hieman keltaisuutta, tuli vaalean sinisestä hieman turkoosihtava.

Direct dyes are easy to use and you can assume that if your hair is blonde, it will turn out exactly the same color as the color paste. Because my hair already had a warm shade in it the the blue turned out turquoise.

värit

Iso kiitos Sanni Sydille joka toteutti upeat hiukseni kampaamo Loistossa. ❤ ❤ ❤

A hug thanks you to Sanni Syd who did my lovely hair in the Loisto salon.  ❤ ❤ ❤

MyLittlePonyHair

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s