Paperi T – Elokuva ft. P-K Keränen

Work Diary

Näyttökuva 2015-08-25 kello 20.30.05

PaperiT.Kirsi

paperiT.blood

blue.blood.Paperi T on yksi mielenkiintoisimmista Suomalaisista artisteista. Mielenkiintoista oli myös tämän musiikkivideon tekeminen!!! Missä unenomainen ja ahdistava ilmapiiri leijuu hotellin käytävillä. Kuolema ja Zombiet! Jos et ole vielä nähnyt sitä niin käy katsomassa Paperi T.  Puhukuun se puolestaan 🙂

Ohjauksesta vastuussa on taitava ja omaperäinen Miikka Lommi. Maskeeraus: Piia Hiltunen. Maskeeraajan assistentti Fatma Bendris. Esiintyjät: Monalissu, sekä Brand mallit Nora, Kirsi ja janika.

Paperi T is one of Finland´s most interesting artists. Making this music video was equally interesting, in which a dreamy and creepy atmosphere takes over the hotel corridors. Death and Zombies! If you haven´t seen it yet, I advice you to go to see the Paperi T music video, it will speak for itself 🙂

The talented and original Miikka Lommi was responsible for directing and editing. Me and my lovely assistant Fatma Bendris did the special effects and make-up. Performers: Monalissu and Brand models Nora, Kirsi and Janika.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s