Too Faced Primed & Poreless

Makeup

 

too.faced33.valmis

Jos kärsit laajentuneista ihohuokosista olet  varmasti jo huomannut että meikin jälkeen ongelma vain korostuu!

Useiden tuotekokeilujen jälkeen löysin kaksi todella hyvää tuotetta jotka häivyttävät laajentuneita ihohuokosia. Tuotteet toimivat hyvin käytettäväksi yhdessä tai erikseen, mutta parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelen kuitenkin käytettäväksi molempia. Ystäväni sanoikin osuvasti meikin jälkeen ” Ettei hänellä ole reikiä enää naamassa” 🙂

Valitettavasti Too Faced tuotteita ei vielä saa suomesta, mutta lähimmät kaupat  löytyy jo Tukholmasta ja Tallinnasta. Tuotteet voi myös tilata Sephorasta tai suoraan Too Facedin omilta sivuilta.

If you suffer from enlarged pores you’ve probably noticed that the problem gets worse when you apply makeup. After testing multiple products I found two great ones that minimize pores. You can use them separately, but for the best results you should use them together. My friend told me after testing them that she had no more holes in her face.

Unfortunately you can’t buy Too Faced products in Finland yet, but they are sold in Tallin and Stockholm. You can also order them from Sephora or directly from the Too Faced website.

too.faced.valmis

Primed & Poreless Pure Primer

Mahtava tuote joka sopii käytettäväksi ilman meikkiä tai meikin alla, jolloin se tasoittaa ja valmistelee ihon meikkiä varten. Tämän tuotteen ansiosta meikki pysyy kauemmin  ja mikä tärkeintä laajentuneet ihohuokoset pienenevät. Tuote sisältää myös hoitavia ainesosia kuten C vitamiinia ja retinolia.

Primed & Poreless Primer

This is an amazing product that you can use with or without makeup. When used before makeup it smoothens the skin and preps it. The makeup lasts longer and most importantly your pores are minimized. The product also contains caring ingredients like vitamin C and retinol.

too.faced2.valmis

Primed & Poreless Priming Powder

Olen todella positiivisesti yllättynyt tämän tuotteen tehokkuudesta, joka on silminnähtävää. Se todella häivyttää ihohuokosia ja pieniä juonteita! Puuteri on koostumukseltaan ihanan kevyt ja ilmava se vie kasvoilta myös ei halutun kiillon, mutta ei jätä meikkipohjaa raskaan näköiseksi. Suosittelen kokeiltavaksi muillekin jotka haluavat kevyen puuterin.

Primed & Poreless Priming Powder

I’m very surprised by the efficiency of this product. It’s visible as soon as you apply it, and it minimizes pores and fine lines. The powder has a lovely light and airy consistency and it takes away any unwanted shine without leaving your face looking like you put a ton of slap on. I recommend it for anyone who is looking for a light powder.

too.faced1.valmis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s