Chisu – Ihana Music Video

Work Diary

Chisu.ihana7

Chisu.ihana6

Chisu.ihana11

Chisu.ihana8

Chisu.ihana

Chisu.ihana2

Chisu.ihana33

Ihanaa että Chisu on taas takaisin kuvioissa! Kyllä tätä onkin jo odotettu ❤ Chisun kanssa olemme tehneet vuosia yhteistyötä ja pitkän tauon jälkeen on taas niin kiva työskennellä yhdessä 🙂 Super kova aloitus Ihana biisillä! Nyt myös koko albumi Polaris ulkona! ❤

Kuvasimme Ihana musiikkivideon Helsingin ooppera talon lavalla minne oli rakennettu iso, puinen tähti. Tähden on suunnitellut lahjakas Mikki Kunttu ja idean on toteuttanut Lavastepaja Helsingistä. Videossa Chisu leijuu läpi avaruuden upeana kultaisessa mekossa.

I love the fact that Chisu is back! We’ve all been waiting for her way too long. Chisu and I have collaborating since years and it’s always nice to work together after a long break. The song Ihana is a super song.

We filmed the music video for Ihana on stage at the Helsinki opera house where a big wooden star had been constructed. The star was designed by talented Mikki Kunttu and it was executed by Lavastepaja in Helsinki. On screen it looks like Chisu is riding a star through space looking beautiful in a golden dress.

Director/Idea: Mikki Kunttu

Camera: Juge Heikkilä

Style: Carla Ahonius

Golden dress: Jukka Puljujärvi

Mua: Piia Hiltunen

Photos: Nana Simelius

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s