Damaged Hair

Hair

 

Olaplex

Olaplex

On ihme jos olet onnistunut välttymään Olaplexin mainoksilta. Itse olin alkuun hyvin skeptinen ja sen takia hieman myöhään herännyt tuotteelle, tämä onkin omistettu kaikille niille toisille skeptikoille jotka eivät ole vielä kokeilleet Olaplexiä!

Kyllä Olaplex toimii! Kiinnostuin tuotteesta kun omat hiukseni olivat mennyt todella huonoon kuntoon jatkuvasta värjäilystä, merivedestä ja kuumista raudoista. Olen itse kampaaja joten tein rakenne käsittelyn kotona kerran kk nyt useiden kuukausien ajan sekä pyysin kampaajaani käyttämään Olaplexiä vaalennusaineen sekaan. Hiuksista on tullut selkeästi vahvemmat ja hiusten katkeaminen on loppunut.

Olaplexin hoitaa ja rakentaa hiuksen kuitukerrosta sekä estää rikkisiltojen katkeamista kemiallisten käsittelyiden aikana. Kysy kampaajaltasi tehohoidoista sekä värjäyksen yhteyteen.  Voit myös ylläpitää hiustenkuntoa itse kotona. ( numero 3 )

It’s a wonder if you have been able to avoid seeing an ad for Olaplex. At first I was a bit sceptical about the product myself but have slowly warmed up to it. This post is dedicated to all the sceptics out there that haven’t treid Olaplex yet.

Olaplex does work! I got interested in the product when my hair had gone into very bad condition due to constant colouring, seawater and hot irons. Since I am a hairdresser myself I did the treatment at home every month for a few months and asked my hairdresser to add a bit of Olaplex when bleaching my hair. My hair has become noticeably stronger and it has stopped breaking.

Olaplex cares for your hair, rebuilds the follicles and prevents disulphide bonds from breaking during treatments. Ask your hairdresser for intensive treatments when colouring your hair. You can also maintain your hair’s condition on your own (number 3)

 

hoitoaineet

Nioxin Intensive Treatment Deep Repair Hair Masque

Käytä kerran viikossa naamion tavoin tai joka pesun yhteydessä niin kuin itse teen koska se silottaa ja selvittää hiukseni hyvin. Kuiville ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille.

Paul Mitchell Strenght Super Strong Liquid Treatment

Jätettävä hoitoaine sopii hauraille ja vaurioituneille hiuksille sekä suojaa myös auringon haitallisilta vaikutuksilta. Suihkuta joka pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja harjaa läpi.

Nioxin Intensive Treatment Deep Repair Hair Masque

Use once a week like a mask or every time when washing, like I do. It smoothes and detangles my hair well. For dry, chemically treated hair.

Paul Mitchell Strength Super Strong Liquid Treatment

This leave-in conditioner is suitable for weak and damaged hair and also protects from sun damage. Spray into towel-dry hair after washing and brush through.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s