V 10 Plus Water Based Peeling

Beauty

V10Plus.korjattu

V 10 Plus Water Based Peeling

Tästä japanilaisesta kuorinnasta on ystäväpiirissäni tullut jo hitti! Kaikki tuotetta kokeilleet ovat heti jääneet koukkuun. Itse löysin kuorinnan ystäväni ja kollegani Miika Kemppaisen suosittelemana ja olen itse suositellut sitä taas usealle eteenpäin. Tuote todella toimii!!!

Tuote on niin hyvä koska:

Se kuorii hyvin hellävaraisesti kaikki ihotyypit eikä se sisällä rakeita, mitkä ärsyttäisivät herkkää ihoa ( siksi uskallan suositella tuotetta lämpimästi myös todella herkälle iholle ja akneiholle ). Tuotteen tehon huomaa silminnähden kun kuollut ihosolukko irtoaa vaaleina hiutaleina. Iho tuntuu sen jälkeen mukavan pehmeältä eikä se kiristä tai punoita.

Kuorintageeli sisältää myös riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa.

Käyttö:

Hiero geeliä puhtaalle, kuivalle iholle ja anna vaikuttaa hetki. Sen jälkeen hiero kevyesti ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Tuotetta suositellaan käytettäväksi 1-3 kertaa viikossa ihotyypin mukaan. Olen itse työssäni suositellut kuorintaa käytettäväksi edellisenä iltana ennen tärkeää juhlaa tai tilaisuutta. Iho on huomattavasti helpompi meikata kun kuollut ihosolukko on poissa ja kosteusvoidekin imeytyy paremmin!

Suomesta kuorintageeliä saa ostaa hyvin varustetuista apteekeista.

V 10 Plus Water Based Peeling

This Japanese peeling has become a hit amongst my friends. Everyone that has tried it once is now hooked. I discovered it thanks to my dear friend and colleague Miika Kemppainen and am now recommending it to everyone. It works!

It’s so good because it’s gentle and suitable for all skin types. Without any harsh scrubbing, that would irritate sensitive skin. and I can recommend it even for acne-prone and very sensitive skin types. The effects are visible immediately, since the dead skin cells come off as white flakes and your skin feels smooth afterwards, without any redness.

This gentle peeling contains rice bran and seaweed extracts, which clarify and moisturize the skin.

How to use:

Apply on cleansed, dry skin, let it work it’s magic for a while and then massage gently. Rinse with warm water.

Recommended to use 1-3 times a week, depending on your skin type. It´s perfect to use night before important event or party. It’s easier to apply makeup when the dead skin cells are gone and even your moisturizer absorbs a lot better.

In Finland you can buy it in good pharmacies.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s