New skin

Beauty

 

Olen aina talvisin kärsinyt todella kuivasta ihosta ja nyt tammikuun 20 asteen pakkaset olivat iholleni viimeinen pisara. Ihon pinta kovettui ja halkeili. Tämän seurauksena epäpuhtauksia alkoi ilmestyä ihoon pelottavan nopealla tahdilla. Vaikka ammattilaisena tiedän ihonhoidosta paljon, silti tuntui ettei mikään tehoa ja peilistä tuijottaa hyvin väsyneet kasvot. Näin ollen päädyin Reijan juttusille ja pyysin häntä räätälöimään kasvohoidon mistä tulisi näkyviä tuloksia nopeasti.

My skin goes very dry every winter, but this year the situation was even worse than usual since it was -20°C in Finland. My skin’s surface got dry and started cracking, which led to imperfections appearing at a worrying pace. Even though I am a professional in the beauty industry, none of my usual tricks worked and a very tired face was staring at me in the mirror. This is why I decided to go see Reija and asked her for a tailor-made facial that would give me fast and visible results.

Reija valitsi minulle Ihon Kemiallisen kuorinnan ja Biorevitalisaation. Näin saisimme kuivan pinnan tehokkaasti pois sekä Biorevitalisaatiosta kosteutta ja heleyttä ihoon.

Reija picked out a chemical peel and biorevitalisation. This would help us efficiently get rid of the dry surface of the skin and the biorevitalisation would add moisture and glow to the skin.

rebel.helsinki1

Asiantuntija Reija Lommi kertoo:

Kemiallinen Kuorinta

Vaikutus

Kemiallisilla kuorinnoilla saadaan nopeita ja tehokkaita tuloksia ihonhoidossa. Kuorinnat uudistavat ihoa, jolloin kuolleet ihosolut poistuvat ihonpinnalta, epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ihohuokoset pienenevät. Ihosta tulee sileämpi, kuulaampi, kosteutetumpi ja nuorekkaampi. Myös pigmenttihäiriöt vaalenevat. Kuorinnan jälkeen ihovoiteiden imeytyvyys paranee.

Mitä hoidossa tapahtuu

Kemiallisessa kuorinnassa ihon pintakerros kuoritaan hellävaroen hapoilla pois, jolloin ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio. Hallittu ihovaurio käynnistää ihossa myös kollageenin muodostumista joka kiinteyttää ihoa.

Kenelle

Kuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille. Hoito ei sovi raskaana oleville eikä imettäville. Kuorintaa ei voi tehdä rikkinäiselle iholle eikä Ruaccutan-kuurin aikana.

 

Skincare expert Reija Lommi tells us more about the treatments.

Chemical peel

Effect

Chemical peels give fast and efficient results in skincare. They renew the skin and make dead skin cells disappear from the skin’s surface. There are not as many imperfections, the production of sebum becomes more balanced and pores appear smaller. The skin becomes smoother, clearer, more moisturized and younger looking. Even pigmentation flaws become less visible. After the treatment creams absorb better.

What happens during the treatment?

The top layer of the skin is gently peeled away using acid, which results in controlled skin damage. The process triggers collagen production that firms the skin.

For whom

Peels are suitable for all skin types. The treatment should not be done if you are pregnant or breastfeeding neither if your skin is visibly damaged or you are taking the acne medication Roacutane.

rebel.helsinki2

Biorevitalisaatio

 Vaikutus

Biorevitalisaatio on tehokas hoito ihon ikääntymistä, kuivuutta ja elottomuutta vastaan. Ihoa elvytetään hyaluronihappo injektioilla. Hyaluronihappo vähenee iän myötä ihosta, mikä näkyy ihon veltostumisena, ryppyjen muodostumisena ja ihon elottomuutena. Hyaluronihapon lisääminen ihoon uudistaa, kiinteyttää sekä tasoittaa juonteita. Biorevitalisaatio myös käynnistää ihossa kollageenin muodostumista. Tehokkain lopputulos syntyy sarjahoidosta, suositeltavaa olisi käydä 3-4 kertaa vuodessa.

Mitä hoidossa tapahtuu

Biorevitalisaatiossa hyaluronihappo viedään ihon syvempään kerokseen (dermis) hyvin pienellä neulalla. Hoidossa käytetään Emla-puudutusvoidetta.

Kenelle

Kaikille jotka haluavat antaa iholle uutta hehkua

Ei sovi alle 18-vuotiaille, raskaana oleville, imettäville eikä allergikoille.

 

Biorevitalisation

Effect

Biorevitalisation is an efficient treatment for aging, dryness and lifelessness of the skin. The skin is revived with injections of hyaluronic acid. The hyaluronic acid is naturally present in the skin but it diminishes with age, which leads to sagginess, wrinkles and lifeless skin. Adding hyaluronic acid to the skin renews, firms and even makes wrinkles less noticeable. Biorevitalisation also triggers collagen production in the skin. For the best results it is recommended to have the treatment 3-4 times a year.

What happens during the treatment

During biorevitalisation hyaluronic acid is injected into the dermis (a deeper layer of the skin) with a very small needle. A local anesthetic cream is used during the treatment.

For whom

For everyone who want their skin to have a new glow

Not suitable for under 18s, pregnant or breastfeeding women or people with allergies.

Hyaluronihappo = Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota löytyy lähes kaikista elävistä organismeista luonnostaan. Hyaluronihappo sitoo vettä itseensä joten sen väheneminen ihossa tarkoittaa kuivumista ja veltostumista. Se on tärkeä aine myös ravintoaineiden kuljetuksessa , nivelissä ja silmissä.

Hyaluronic acid: Naturally found in the body, hyaluronic acid secures moisture and creates fullness—youthful skin naturally abounds with hyaluronic acid. A lack of hyaluronic acid in the skin results in dry and saggy skin. It’s also an important component in the transportation on nutrients and helps the joints and eyes function.

 

Rebel.helsinki

Reija tarjoili minulle vielä hoidon päätteeksi sitruunan ja hunajan makuisen kollageeni drinkin. Innostuin ostamaan tämän 100% puhtaan tyypin 1 kollageenivalmisteen myös kotiin. Se edistää ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia. Itsessään se on täysin maustamaton ja lisäaineeton joten voit omavalintaisesti sekoittaa sen kylmään juomaan.

Kollageenin tuotanto alkaa heiketä noin 25 ikävuoden jälkeen. Koska ihon kokonaismassasta 80% on kollageeniä alkaa sen väheneminen näkyä ihon veltostomisena ja kuivuutena.

Reija varoittelikin että hoidon jälkeen ihoon voi nousta pieniä paukamia, punoitusta ja turvotusta. Nämä häviävät tunnin tai parin päivän sisään ( henkilöstä riippuen ). Itselläni nämä oireet kestivät kolme päivää, mutta pieni kipu ja pikku patit olivat kaiken tämän vaivan arvoinen. Kaksi viikkoa hoidosta ja iho on kuin uusi!!! Epäpuhtaudet ovat hävinneet ja iho näyttää huomattavasti eloisammalta ja kimmoisammalta!

Iso kiitos Rebel Helsinki!!!

Jos innostuit hoidosta Rebel Helsinki tarjoaa kaikille lukijoille mahdollisuuden kokeilla tätä hoitoa alennettuun hintaan toukokuun loppuun saakka  (Normaali hinta 350€ tarjouksessa  -20 % 280€  ) Aikaa varatessasi mainitse alennuskoodi PH2016

At the end of my treatment Reija offered me a lemon and honey flavored collagen drink.

I was inspired to buy this 100% clean type 1 collagen product to keep at home. It conditions skin, hair and nails. It doesn’t taste like anything, so you can mix it with your favorite drink.

The natural production of collagen starts diminishing when a person turns 25. Because collagen stands for about 80% of the skin, you can clearly see when this process starts. The skin becomes dry and saggy.

Thank You so much Rebel Helsinki!

If you want to try this treatment now is the moment. Rebel Helsinki offers all readers -20% until the end of May. Please use code PH2016 when booking.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s